Over ons

GDC Networks missie en Visie

Missie

GDC Networks ondersteunt bedrijven, organisaties, openbare besturen, scholen,… met het opzetten en onderhouden van een veilige, perfromante en op maat uitgewerkte server – en netwerkinfrastructuur.

Dit doen we lokaal – (inter)nationaal. We geloven in een persoonlijke, lokale aanpak, gekende gezichten en een vast aanspreekpunt. 

Het is onze missie om de komende jaren in alle provincies van Vlaanderen een kantoor op te zetten om lokaal actief te zijn, binnen de GDC Networks groep.

Onze slogan luidt: “Simplicity works“, het moet niet ingewikkeld te zijn om te werken. Het is onze taak om een hoogtechnische IT infrastructuur op te zetten en te onderhouden. Waarbij we u in begrijpelijke taal meenemen in het verhaal van uw IT.  

Simplicity works.

Visie

De visie van een organisatie is essentieel voor het voortbestaan.”Start with the why”. 
Waarom samenwerken met GDC Networks?

Volgende waarden en normen staan in rechte lijn met GDC Networks.

In de wereld van vandaag is transparantie belangrijker dan ooit tevoren. Van transparante communicatie tot betrouwbare service, klanten eisen volledige transparantie in al hun interacties. Ze willen precies weten wat ze kopen, hoe het werkt en wat er gebeurt als ze problemen hebben. Hier komen onze kernwaarden naar voren. We geven prioriteit aan transparantie en duidelijke communicatie in al onze deals, van begin tot eind. Onze toewijding aan kwaliteit van service, flexibiliteit, persoonlijke aanpak en efficiëntie maken ons de beste keuze voor al uw behoeften. Of u nu een kleine ondernemer bent of een individu, wij passen ons aan aan uw unieke behoeften en zorgen ervoor dat u elke keer de best mogelijke ervaring krijgt. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw behoeften met de grootste zorg en aandacht worden behandeld.

Duidelijkheid

IT is een vaag en breed begrip. Onze expertise zit in het opzetten van uw IT infrastructuur zodat u zelf op de hoogte bent van wat deze bevat en waartoe deze in staat is. 

Simplicity works

Betrouwbaarheid

Data is de drijfveer van uw organisatie. De data is essentieel voor het bestaan van uw bedrijf. De zekerheid van het behouden van deze data bij problemen is essentieel. GDC Networks biedt u de rust om hiervan volledig ontzorgd te worden. We gaan daarnaast vertrouwelijk met uw data om, we bouwen een vertrouwensrelatie op.

Effectiviteit

Tijd is uw meest kostbare asset. Tijdverlies kunt u missen als kiespijn.

Doe beroep op onze managed services en laat u ontzorgen op IT vlak. U kunt zich volledig focussen op waar u het beste in bent en wat u het liefst doet. Is dat niet wat we allemaal willen?

Quality of service

Een hoge quality of service staat centraal. IT blijft leren, iets waar we onszelf elke dag in pushen is het beter worden in wat we doen. Op de hoogte blijven van de vernieuwingen in IT land is key. Wij doen de kennis op en dragen die ook graag over aan uw onderneming.

Uw droom. Onze missie.

We geloven in onze waarden en normen

IT werkt niet vanzelf, de combinatie van de juiste hardware met de juiste mensen is essentieel. Wij hebben de mensen EN de hardware.

Door de grote verscheidenheid van IT diensten is het soms moeilijk om door de bomen het bos te blijven zien.
We zetten graag alles voor je op een rijtje.

Ontmoet ons fantastische team

De gezichten van GDC Networks

We kunnen het niet zonder hen

Esteban Denis

Zaakvoerder - Operations

Alexander Leplae

Zaakvoerder - Sales

Jens De Temmerman

Network Engineer

Pieter Vandamme

Network Engineer

Jeroen Van Den Bossche

Administratie

Frisko

Security Expert

Jij?

Openstaande vacatures

Uw IT infrastructuur onder handen nemen?

We doen het samen!

small_c_popup.png

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Let's have a chat