Netwerkinfrastructuur

Het netwerk van morgen, vandaag geinstalleerd

Redundante Security-First netwerken, hybrid-cloud of lokaal

Netwerken van Kantoor tot enterprise

Onze Visie

Een performant computernetwerk staat centraal in iedere omgeving, van de lokale bakker tot het internationale pretpark. Alles is met elkaar geconnecteerd.

GDC Networks biedt een expertise over de volledige lijn. Wij kiezen voor specialisatie, kwaliteit en professionaliteit in een duidelijk, klaar verhaal.

De kern van uw IT omgeving moet geinstalleerd zijn zoals het hoort. In tegenstelling tot de algemene IT partner zijn wij uitsluitend gefocussed op Netwerk en Serveromgevingen, waardoor wij uw omgeving installeren met geen detail gespaard!

 

Waar we ECHT goed in zijn!

Iedereen in ons team, van sales tot technisch wonder heeft certificiëringen in netwerken.

GDC Networks biedt een expertise over de volledige lijn. Wij kiezen voor specialisatie, kwaliteit en professionaliteit in een duidelijk, klaar verhaal. 
Zonder het dure prijskaartje.

Voorbereiding is het halve werk

Meer Dan Netwerken

Onze oplevering eindigd niet wanneer alles in de kast zit. Onze opleveringen bestaan uit 4 onderdelen:

  • Voorbereiding/Analyse
  • Configuratie/Installatie
  • Beveiliging
  • Afwerking/Nazorg

Wij zorgen voor een goed voorbereide installatie zodat we vlot en efficiënt installeren. Wij maken een topologie, heatmap en project voor aanvang. Tijdens de installatie hebben we uiterste zorg voor nette bekabeling, labelling en uptime. Security van A-Z wordt bij iedere offerte meegenomen. Na installatie ontvangt u een installatiedossier, testrapport en training hoe de nieuwe apparaten tewerk gaan.

Het stopt niet na Installatie

GDC Network Servicing

Wij bieden een uitgebreide waaier aan ondersteuningsopties aan voor het netwerk, uitgesplitst in een optie voor ondersteuning en bijstand en een optie voor beveiliging.

Bij iedere installatie worden meerdere opties geboden, Basic voor de normale IT installatie, Professional voor de IT installatie gericht op veiligheid en Enterprise voor een complete GDC ervaring.

Onze servicecontracten zijn opgebouwd voor beide opties rond de Basic, Professional en Enterprise varianten, vrij te kiezen, duidelijk gecommuniceerd en zonder kleine lettertjes.

Het beste van alle werelden

De juiste hardware voor jouw project

Wij staan in om voor jou HET beste netwerk te installeren. Wij zijn gecertificieerd in 3 verschillende merken, elk met hun eigen unieke eigenschappen, voordelen en werkveld.

Weet je niet wat bij jou past? Wij luisteren naar uw noden en zetten de correcte hardware in.

Ubiquiti

Met Ubiquiti UniFi bieden we een antwoord aan alle Layer 2 omgevingen. Een bedrijfsklaar netwerk voor je kantoor, vestiging, buitendienst, bedrijf met moderne features in een licentieloos systeem.

Netgate

Complexe Layer 3 Vereisten, VPN Verbindingen, Verbinding met de Cloud? Als je deze herkent zal onze Netgate hardware op een redundante, schaalbare manier zelfs de strengste omgevingen tot zijn recht laten komen.

Cisco

Niet weg te denken uit het enterprise segment. Verbindingen voor uw servers, data-opslag connecties of doorgedreven beveiliging/hoge bandbreedte vereisten? Met Cisco Enterprise zijn wij iedere omgeving de baas

We lossen uw problemen op

Wat kunnen we voor u doen?

Backup

De "verzekering" binnen IT. Zo belangrijk, zo vaak vergeten. Wat is uw backup-beleid?

Serverinfrastructuur

Server, lokaal (on-prem) of cloud. Ontdek de best fit voor uw organisatie

Straalverbinding

Meerdere locaties verbinden zonder fysieke verbinding? We got you!

Wil je je netwerk een boost geven?

We helpen je vooruit, contacteer ons!

small_c_popup.png

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Let's have a chat